Embelsira online
 
ForumFaqa StartueseGalleryLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi
Universal & Network

Universal & Network - Kushtet e Regjistrimit


Megjithëse administratorët dhe moderatorët e këtij forumi do mundohen të fshijnë ose redaktojnë shkrime të kundërshtueshme sa më parë, është e pamundur që të rishikohet cdo mesazh. Prandaj ju duhet të kuptoni se mesazhet e postuara në këtë forum janë shprehje e opinionit të autorit dhe jo të administratorit, moderatorëve apo webmasterit (përvec rasteve kur këta të fundit janë autorë të shkrimeve) dhe ata nuk mund të mbahen përgjegjës.

Ju pranoni të mos shkruani mesazhe abuzuese, vulgare, të neveritshme, urryese, kërcënuese, shpifëse apo cdo lloj materiali që mund të bjerë ndesh me ligjet në përdorim. Shkrime të tilla do cojnë në përjashtimin tuaj të menjëhershëm dhe të përhershëm (dhe njoftimin e ISP-së tuaj). Adresa IP për cdo mesazh regjistrohet për të bërë të mundur aplikimin e këtyre procedurave. Ju pranoni që webmasteri, administratori dhe moderatorët e këtij forumi kanë të drejtë të fshijnë, redaktojnë, zhvendosin apo kycin cdo temë sipas gjykimit të tyre. Si përdorues ju pranoni që informacioni që ju dhatë do të ruhet në një regjistër. Megjithëse ky informacion nuk do i jepet askujt pa lejen tuaj webmasteri, administratori dhe moderatorët nuk mund të mbahen përgjegjës nqs ky informacion vidhet.

Ky forum përdor cookies për të ruajtur informacion në kompjuterin tuaj. Këto cookies nuk përmbajnë asnjë informacion personal, ato shërbejnë vetëm për përmirësimin e shërbimit që ofrohet nga ky forum. Adresa e postës elektronike përdoret vetëm për konfirmimin e regjistrimit tuaj dhe fjalëkalimit (dhe në rastet kur u dërgohet një fjalëkalimi i ri nqs harroni atë që kishit).
Lexoni me Kujdes!!!01.Te gjithe vizitoret qe duan te futen ne kete forum e te shofin postimet qe jane bere si dhe te bejne postimet e tyre ne fillim duhet te regjistrohen.Ne rast te kundert nuk mund te shikojne dot permbajtjen e forumit.02. Fjalet banale, ofendimet dhe ato orale (fyerjet) nuk lejohen...(nje veprim i tille i perseritur disa here mund te rezultoje ne ndalimin e hyrjes ne forum). Per tu shprehur me lirshem ju jepet mundesia te bisedoni ne forumin: Bised e Lir?03. Informacioni i dhene brenda ne forum i perket forumit dhe cdo anetar ka pergjegjesi mbi cka shkruhet nen emrin e tij ne forum.04. Emri qe ju do te zgjidhni per tu rregjistruar ne forum, duhet te jete i tille qe te mos permbaje fjale banale, ose qe shkaktojne tension, gjithashtu dhe fjale te tjera te cilat mund te krijojne keqkuptime si: administrator, moderator, supermoderator. Ne rast te tille emri do tju ndryshohet ose te fshihet05. Gjuha zyrtare ne forum eshte shqipja. Anglishtja Gjermonishtja, dhe italishtja mund te perdoren pjeserisht. Brenda forumit do te kete disa tema te vecanta ku ju mund te shpreheni ne keto dy gjuhe. Gjuhe te tjera nuk lejohen. Dhe perdorimim i gjuhes sllave eshte repesisht i ndaluar.06. Rreklamat e gjera dhe te paautorizuara ne forum jane te ndaluara. Dicka e tille do te rezultoje ne fshirjen ose editimin e mesazhit.07. Temat duhen te postohen ne vendet e duhura, dhe persritjet e shpeshta te gabimeve me postime do te bjej deri tek largimi i antarit nga forumi!08. Administratorët e këtij forumi nuk mbajn as një përgjegjsi nëse ju bëni ndonjë dëm nga ato që i keni mësuar në këtë forum.09. Nëse ju regjistroheni në këtë forum dhe një kohë të gjat nuk postoni fare, athere shihet se interesat e juaja jan kunër këtij forumi dhe ju do të përjashtoni nga ky forum nëse bëni një gjë të tillë.