Universal & Network
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Embelsira online

ForumFaqa StartueseGalleryLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi

Bastet: Kadare me koeficientin më të lartë 1 me 10

Shko poshtë 
AutoriMesazh
candy
Admin
candy

Numri i postimeve : 108
Pikè : 170
Reputacioni juaj : 3

Bastet: Kadare me koeficientin më të lartë 1 me 10 Empty
MesazhTitulli: Bastet: Kadare me koeficientin më të lartë 1 me 10   Bastet: Kadare me koeficientin më të lartë 1 me 10 Icon_minitimeSun Oct 11, 2009 7:04 am

E rrallë: Një sait online bastesh ka ideuar bastin më interesant. Tashmë lojtarët nuk do të gjejnë më se cili kalë, apo cila makinë fiton garën, ata duhet të gjejnë se cili është shkrimtari të cilit do t'i shkojë Çmimi Nobel.

Mes listës është dhe shkrimtari ynë Ismail Kadare, i cili ka dhe koeficientin më të lartë. Sikur të mos mjaftonin të gjitha lojërat e basteve që njohim, tashmë një sait basti onlain (www.landbrokes.com) ka hapur një lotari mjaft interesante.

Ajo ka shënuar emrat e shkrimtarëve që janë pretendentë për Çmimin Nobel dhe njëlloj si në skedina ka shënuar edhe koeficientët fitues për shkrimtarët. Rasti bëhet edhe më interesant për ne, kur në garë është edhe shkrimtari shqiptar, Ismail Kadare. Favorit i bastit është shkrimtari izraelit Amos Oz, i cili ka koeficientin 1 me 4.

Koeficienti 4 është më i ulëti dhe pastaj vijnë duke u rritur, duke arritur deri në koeficientin 10. Këtë koeficient e mban pikërisht shkrimtari ynë i njohur Ismail Kadare, pra nëse ju vendosni bast 10 mijë lek që çmimin Nobel do ta marrë Kadare, nëse Kadare fiton me të vërtetë çmimin mund të fitoni 100 mijë lek, i cili në fakt, për hir të së vërtetës është fitim goxha i mirë.

Lista :
Amos Oz 4/1
Assia Djebar 5/1
Joyce Carol Oates 5/1
Herta Miller 7/1
Philip Roth 7/1
Adonis 8/1 Antonio
Tabuçhi 9/1 Claudio
Magris 9/1
Haruki Murakami 9/1
Ismail Kadare 10/1
Mbrapsht në krye Shko poshtë