candy Admin
Numri i postimeve : 108 Pikè : 170 Reputacioni juaj : 3 Join date : 01/10/2009 Age : 30 Location : Ku te me teket
| Titulli: POEZI DASHURIE, POEMA , VJERSHA, KRIJIME, SHPREHJE DASHURIE Thu Oct 22, 2009 3:03 am | |
| Sot ke diten e martese e un fundin e jeteses, ndoshta do te jem e gjalle, por njeri me shpirt te vrare. Sot ti je shume i lumtur dhe me fal qe te pengoj por kjo zemer nuk eshte gur dhe smundi me qe te duroj. Me fal qe ne fund ste them urime, por sma lejon dot zemra ime dhe nese ka nje ZOT me dhimbjen time o zemer ty te DENOFTE...
Edhe pse jam e varfër , edhe unë kam ëndrra. E ato ëndrra i vendosa pran këmbëve tua. Kujdes, shkel but, sepse do shkelesh mbi ëndrrat e mia.
Ishin ditet me te lumtura per ne dy,une isha e re e ti ishe i ri, por pa dashur ta pranoj me erdhi lajmi zi.
Dy zemra jemi,nje shpirt kemi,me mire te vdes,se pa ty te mbes... se di cme ndodh kur jam me ty,kur me shikon me ata sy,kur me buzeqesh me ledhaton,koke e kembe ti me pushton.
Kerko ndihme te zoti qe te te shpetoje prej mallkimit tim. Kerkoi falje perendise pse e vrave shpirtin tim por edhe ti nje dite do vuash por askush sdo te qendroje prane sepse do te vrase ajo zemer kur dikur ti e ke vrare.
Me mijera vjet Me mijera shekuj Ne zemren time Ke per te fjetur Do jesh martuar E do kesh femij Po per mua do mbetesh e njejta DASHURI... | |
|