Mr International
Numri i postimeve : 17 Pikè : 30 Reputacioni juaj : 0 Join date : 08/10/2009 Age : 41 Location : Tirana
| Titulli: Cfare humori ju ka ndodhur sot/dje/pardje... Thu Oct 08, 2009 1:49 pm | |
| une sot isha ul ne nje lokal, skishte njeri aty, vetem une, krejt tavolinat dhe karriket bosh. por vetem nje tavolin ishte pa karrike. vjen nje person ne lokal dhe mthot "a eshte ky karrike lire?" une i shof karriket neper lokal, krejt te lira, i thom, po i lire eshte, e mer karriken ke tavolina qe ska karrike dhe ulet. kalon 1 min dhe bie ne men se lokali eshte bosh ... me kethehet e me thot, O nuk i vura re... | |
|
candy Admin
Numri i postimeve : 108 Pikè : 170 Reputacioni juaj : 3 Join date : 01/10/2009 Age : 30 Location : Ku te me teket
| Titulli: Re: Cfare humori ju ka ndodhur sot/dje/pardje... Thu Oct 08, 2009 2:25 pm | |
| hahahahahahahahahahahahah Une sot ne shkolle qesha gjithe diten po si perfundim dola me nerva | |
|
Network Webmaster
Numri i postimeve : 174 Pikè : 228 Reputacioni juaj : 4 Join date : 10/09/2009 Age : 38 Location : italy
| Titulli: Re: Cfare humori ju ka ndodhur sot/dje/pardje... Thu Oct 08, 2009 2:32 pm | |
| hahahahaha une dje isha me bo i vizite dhe mu kujtu portokallija e te dieles Kur ajo goca me nishan filloj me knu hip hop dhe doktoresha me tha : ti je semure apo ke ardh me bo humor
Edituar për herë të fundit nga Network në Thu Oct 22, 2009 2:48 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
Mr International
Numri i postimeve : 17 Pikè : 30 Reputacioni juaj : 0 Join date : 08/10/2009 Age : 41 Location : Tirana
| Titulli: Re: Cfare humori ju ka ndodhur sot/dje/pardje... Mon Oct 12, 2009 10:25 am | |
| heheheheehe mu kujtu ni rast para nja 4 vitesh ketu ne tirane... isha me ca shok dhe shkum ne nje lokal .. vjen kamarjeri dhe une porosis koka kola.. kamarjeri thot "mfal skemi koka kola, bon pepsi?" unei thom Po ska prob.. nejse pim dalim ... te nesermen shkoj ke i njeti lokal me shoket, dhe vjen i njeti kamarjerm dhe une prorsis koka kola.. ai thot "mfal skemi koka kola, doni pepsi?" une i them po ska problem .. pim, bejm muhabet e dalim... tjetrin dit rradhash shkojm perseri ke i njeti ven, i njeti kamarjer vjen, dhe une perseri , keni koka kola? .. ai thot "jo skemi po ju sjel pepsi" une i them ska problem ... pim bejm muhabet dalim ... diten e 4tert rradhas, mbledhemi me shoket, shkojm ke i njeti ven, vjen i njeti kamarjer.. une e shikoj e i them "nje pepsi tlutem" kamarjeri thot .. "mefal skemi pepsi , doni koka kola??" hehehehe , u shkrim tu qesh pak qaty | |
|
Network Webmaster
Numri i postimeve : 174 Pikè : 228 Reputacioni juaj : 4 Join date : 10/09/2009 Age : 38 Location : italy
| Titulli: Re: Cfare humori ju ka ndodhur sot/dje/pardje... Mon Oct 12, 2009 11:59 am | |
| hahahahahahahahaha | |
|
Anita
Numri i postimeve : 42 Pikè : 63 Reputacioni juaj : 0 Join date : 01/10/2009
| Titulli: Re: Cfare humori ju ka ndodhur sot/dje/pardje... Wed Oct 21, 2009 2:52 am | |
| hahhahahhahahahhah
shume shum me ke be me qesh ,hahaahh | |
|
Network Webmaster
| Titulli: Re: Cfare humori ju ka ndodhur sot/dje/pardje... Thu Oct 22, 2009 2:48 am | |
| Mos qesh shume Anita se do na semuresh | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Cfare humori ju ka ndodhur sot/dje/pardje... | |
| |
|